Josep Basols-Xavi Amigó i Edu Forés-David Usón, al ral.li de Lorca

125

Josep Maria Vidal.- Com ja es tradicional el campionat estatal de ral.lis de terra (CERT) començava la temporada per terres murcianes amb motiu del ral.li de Lorca. Amb una nombrosa quantitat d’equips participants, hi van participar l’igualadí de Moto Club Igualada Josep Basols copilotat pel barceloní Xavi Amigó i el pilot vallesà Edu Forés copilotat per l’igualadí de Moto Club Igualada David Usón ambdós equips amb Citroën DS3 R5 de l’equip MRW-Motorcat.

El ral.li cosntava de tres trams cronometrats que es feien dues vegades cadascun més un curt tram final. Ja el dia abans, divendres al vespre, es va fer la protocolària sortida oficial.

Entre els participants hi havia un alt nivell pel que fa tant de pilots com de coxes, així que el ral.li ja d’entrada havia despertat molt interès.

Després de disputats els set trams cronometrats, Josep Basols i Xavi Amigó, aconseguien una bona sisena posició i Edu Forés i David Usón la novena. Els guanyadors del ral.li foren Xevi Pons i Jordi Mercader amb Peugeot 208 R5. La segona prova puntuable es disputarà pels voltants de la població cordovesa de Pozoblanco el primer cap de setmana d’abril.