Jornades d’història de la farmàcia al Museu Comarcal

8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El proper 25 i 26 d’octubre de 2013 es celebraran les XI Jornades d’Història de la Farmàcia organitzades per la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia (SCHF) amb la col·laboració del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI).

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori del Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia, situat al carrer Dr. Joan Mercader s/n de la ciutat d’Igualada. El contingut de les jornades serà de caire científic, amb conferències, comunicacions i taules rodones, i cultural, amb visites a llocs d’interès històric i farmacèutic.

Les jornades s’iniciaran el divendres 25 d’octubre a les 16h amb la recepció i lliurament de la documentació als participants i els parlaments de les autoritats previstos a les 16h 30. A les 17h tindrà lloc la conferència inaugural. Al llarg de la tarda de divendres i tot el dissabte tindran lloc les diferents comunicacions dels ponents organitzades en diferents taules de comunicacions. Les jornades es clouran amb la conferència de clausura i els parlaments de cloenda.