Jordi Sala, campió del Mototerra dels Hostalets i Arnau Tomas del Campionat MdK Series 2016
J

10 de novembre de 2016

Jordi Sala es va proclamar campió del 21è Mototerra dels Hostalets de Pierola

jordi-sala-mototerra-hostalets-pierola-veuanoiaJordi Sala, pilot de KTM del Moto Club Igualada, va ser el vencedor absolut del 21è Mototerra d’Hostalets de Pierola que es va disputar el passat diumenge 30 d’octubre. Organitzat per la Associació Ac-Baldrich i tutelat pel Moto Club Igualada els d’Hostalets van preparar una distreta matinal off-road que va aplegar a un gran nombre d’afeccionats, en un nou emplaçament situat a la zona del cementiri.

Sala va mantenir una aferrissada lluita amb Marc Vives, amb Yamaha, que va finalitzar segon a la classificació. Els dos pilots van fer gaudir de valent al públic assistent amb el seu nivell de pilotatge, molts cop força espectacular. Amb aquest resultat Vives es proclama com a Campió del trofeu Social de Mototerres 2016 amb un total de 32 punts, 9 més que Sala que aconsegueix el sub-Campionat amb 23 punts. Joel Vives, el germà d’en Marc, finalitza tercer al Campionat amb 20 punts amb la seva Yamaha.

Pel que fa a la Categoria de MX85/125 David Pociello, amb Kawasaki, va ser-ne en vencedor a Hostalets, seguit de Joan Rosell i David Solà. Marta Solà aconsegueix la 4ª posició i va ser la primer fèmina classificada i en MX65 Sergio Cobo, amb KTM, aconsegueix la victòria.

En MX50, la categoria dels més petits, Marc Alibau, també del MCI, finalitza primer amb la seva KTM, seguit de Èric Rubio i Jaume Soto, segon i tercer respectivament. El Social de Mototerres se l’emporta Marc Alibau amb un total de 35 punts dels 36 possibles.

Amb aquesta Cita d’Hostalets es posa punt i final al Campionat Social de Mototerrres 2016. Els trofeus als guanyadors es repartiran dintre dels actes dels Campions 2016 del Sopar Bandera de Quadres que Organitza anualment l’entitat.

Victòria del pilot Igualadí Arnau Tomas en el Campionat MdK Series 2016

podi-arnau-tomas-veuanoia
Arnau Tomas al podi de Sallent.

El passat cap de setmana del 30 d’octubre es va disputar al Circuit de Sallent la 4a i última prova de la temporada de Kàrting de les MdK Series en les que ha participat el pilot igualadí Arnau Tomas del Moto Club Igualada. Arnau ha aconseguit finalitzar en primera posició en aquesta cita de la Catalunya Central, una cursa que va ser molt lluitada donat que els dos primers classificats del Campionat, Arnau i Iker Predregosa, arribaven igualats a punts en aquesta cursa. La forta pressió i la dificultat del traçat del Bages no han privat al nostre pilot d’aconseguir el seu objectiu.

Amb aquesta victòria Arnau Tomas també es proclama vencedor absolut del Campionat MdK Series 2016, certamen en el que enguany ha competit en la categoria de Cadet amb una motorització Rotax. El jove pilot Igualadí s’ha mostrat mot fort i amb molt de ritme durant tota la temporada, el que s’ha traduït directament amb uns excel·lents resultats amb 3 victòries absolutes, a Móra, Menanguers i Sallent, i una segona posició al Vendrell.