Jordi Martí substituirà Raül Caballero a la banqueta del CB Igualada

408

Raül Caballero 2 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Després de pràcticament 4 temporades al capdavant de l’equip sènior masculí A del Club Bàsquet Igualada, havent assolit l’ascens a Lliga EBA la temporada passada, i classificar l’equip en el grup d’ascens en aquesta, l’entrenador, Raül Caballero, ha decidit no renovar la propera temporada, entenent que ha cobert un cicle al capdavant d’aquest grup. Caballero continuarà vinculat al Club, com a consultor de la Junta Directiva.

Jordi martí - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catEl seu relleu serà Jordi Martí. Nascut a Olesa fa 41 anys, actualment resident a Igualada i mestre d’educació física de formació, en Jordi té una llarga experiència en el món del bàsquet. Col·laborador habitual del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet com a professor de cursos de formació de nivell 0 i 1. Entrenador del prestigiós campus de tecnificació “Élite Jove”, i amb àmplia experiència com entrenador de lliga EBA -és l’entrenador espanyol amb més anys en aquesta categoria- iniciarà la seva 11a temporada, en aquest cas dirigint el primer equip del nostre club.

Ha entrenat equips com el CB Valls, amb el que va aconseguir el campionat i posteriorment l’ascens a LEB BRONZE, i el CB Cornellà, equip que va entrenar 5 temporades, assolint la Lliga Catalana d’EBA, en la seva primera temporada allà.

Es dóna el cas que en Jordi també ha entrenat el primer equip del Club Bàsquet Igualada durant 2 temporades i mitja en la seva anterior etapa a la lliga EBA, amb què va aconseguir uns molt bons resultats.

JOSEP M. VALLÈS