Jewels, retransmissió en directe des del Royal Opera House

28

L’Ateneu cinema reofereix la temporada d’òpera i dansa del Royal Opera House de Londres i el dimarts 11 d’abril retransmetrà en directe l’espectacle de dansa ‘Jewels’.

George Balanchine evoca la lluentor de les maragdes, robins i diamants en el seu clàssic ballet. El romanticisme francès de Fauré proporciona l’ímpetu a la subtilesa i lirisme de ‘Maragdes’, mentre que el foc de ‘Robins’ ve de Stravinsky i de l’energia de l’era del jazz de Nova York. Grandesa i elegància completen el ballet amb l’esplendor de la Rússia Imperial i la música sense igual de Tchaikovsky en ‘Diamants’.

‘Jewels’ és una classe magistral de les múltiples facetes lluminoses del ballet clàssic i de fet de la pròpia Royal Ballet: la virtuosa coreografia de Balanchine, la intensitat dels solistes i la precisió de tota la companyia.
Ballet en tres actes.
Música: Gabriel Fauré, Igor Stravinsky y Pyotr Il’yich Tchaikovsky
Escenografia: Jean-Marc Puissant
Vestuari: Barbara Karinska
Repartiment:

Maragdes: Beatriz Stix-Brunell, Laura Morera, Valeri Hristov, Ryoichi Hirano
Robins: Melissa Hamilton, Sarah Lamb, Steven McRae
Diamants: Marianela Nuñez, Thiago Soares
Director musical: Pavel Sorakin
Concertino: Peter Schulmeister Orchestra of the Royal Opera House
Hora: a les 20.15 h

La Veu de l’Anoia, en col·laboració amb Ateneu Cinema, sorteja tres entrades dobles entre els seus lectors perquè puguin gaudir de l’òpera. Les butlletes es poden portar a les oficines de La Veu o bé enviar un correu electrònic a administracio@veuanoia.cat. El sorteig se celebrarà el proper dilluns.

El preu de l’entrada és de 15 € i 13 € pels socis de l’Ateneu.
Es poden adquirir anticipades a la taquilla de l’Ateneu cinema i també online a:
www.ateneucinema.cat