Les JERC presenten la campanya pel sí al referèndum amb el lema “Diem SÍ. Guanyem-ho tot!”

59

Les JERC van presentar el diumenge 2 de juliol la seva campanya pel sí al referèndum d’independència de Catalunya del proper 1 d’octubre arreu del territori i de manera simultània amb 13 presentacions a tot el principat, 4 a la vegueria del Penedès.

La campanya que durà per lema “Diem SÍ. Guanyem-ho tot!”, apel·la directament a tot el col·lectiu jove, i pretén vincular el SÍ amb la oportunitat de solucionar les grans problemàtiques que afecten al jovent del país.

A Igualada el portaveu comarcal de les JERC Anoia, Jordi Puiggròs i la secretaria de finances de la regional JERC Penedès-Anoia, Laura Mata, van transmetre que “la solució a les grans preocupacions del dia a dia del jovent del país passen perquè el proper setembre fem una gran mobilització a les urnes votant SÍ al referèndum sobre la independència de l’1 d’octubre”.

Les JERC volen que el jovent sigui el motor del canvi del país, que sigui el jovent qui asseguri la victòria del SÍ al referèndum, ja que creuen que el jovent és un actor clau per decidir el futur del país i qui construirà el futur de la nostra societat.

També van recordar que “la República Catalana és una oportunitat per deixar enrere el model de precarietat laboral i atur juvenil del sistema econòmic de l’Estat espanyol; cal crear una República on els joves puguin accedir a una feina amb sous dignes i no haver de marxar per aconseguir oportunitats laborals”.