Les JERC pengen pancartes als ponts de l’Anoia per reivindicar el Sí al Referèndum

74
A Igualada.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana celebren l’aprovació de la Llei del Referèndum al Parlament de Catalunya i la posterior convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre. En conseqüència, van realitzar una mobilització massiva a tot el territori català ahir dijous 6 de setembre. Sota el lema de la seva campanya pel sí al referèndum d’independència, “Diem SÍ. Guanyem-ho tot!”, van desplegar de manera simultània pancartes als ponts de les carreteres.

A la comarca de l’Anoia, les JERC Penedès Anoia van ser els encarregats d’organitzar l’acció. La pancarta amb el lema “11S: Al Carrer, 10: A Les Urnes” es va deixar veure per quatre ponts al llarg de tot matí. La campanya apel·la directament a tot el col·lectiu jove, i vincula el SÍ al referèndum amb l’oportunitat de solucionar les problemàtiques que afecten el jovent del país.

L’Acció es va desplegar arreu de les carreteres, C58, l’AP7, C32, C31, NII, C17, C13, i d’altres ponts a les comarques del Maresme, Barcelonès, Vallès Occidental, Anoia, Alt Penedès, Baix Llobregat i el Gironès.