Janna Blaya, del CN Igualada, a una dècima del podi en el campionat del món d’Aigües Obertes disputat a Israel
J

13 de setembre de 2018

Una de les cites més esperades a nivell d’Aigües Obertes és el Mundial Infantil-Júnior que aquest any s’ha celebrat a Eilat (Israel) del 6 al 8 de setembre.

La Janna Blaya del Club Natació Igualada va estar seleccionada per la Reial Federació Espanyola de Natació per formar part de l’equip nacional d’aquesta modalitat i participar al mundial en la prova de 5 km en categoria Infantil. Va ser precisament aquesta prova la que va donar el tret de sortida a aquest campionat. El rendiment de tots els nedadors va ser molt bo en general, destacant la brillant actuació de la nostra nedadora del C.N. Igualada, Janna Blaya Corrons (2003), que va mantenir una tercera posició durant quasi tota la competició però finalment va quedar quarta a una sola dècima del bronze amb un temps de 1.01.06.7 i tercera millor Europea.

Molt bona temporada per la nedadora de l’Igualada que també va competir a l’Europeu de Malta amb una desena plaça i també al nacional de Sevilla on també va finalitzar quarta.
La més sincera enhorabona Janna i desitjar-te que segueixis obtenint grans èxits.