Ivan Zarco i Jordi Fernández al campionat de Catalunya de 10.000 m.ll.
I

27 de març de 2017

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Iván Zarco i Jordi Fernández Aguado, van assolir dissabte passat 25 de Març, la 5ª posició en la cursa Absoluta masc. i el 6è lloc en Veterans M-40, respectivament, en les proves corresponents al Campionat de Catalunya absolut dels 10.000 m.ll., que conjuntament amb les curses de categ. Veterans, Junior i Promesa, i amb la Reunió Catalana de Fons, es va disputar a Sta. Coloma de Gramenet, amb la participació dels atletes catalans masc. i fem. capdavanters.

Ivàn Zarco assolia el 5è lloc en categ. Absoluta masc. en els 10.000 m.llisos, amb 31’48”00, actuant fora de concurs, en la cursa guanyada per Marcos Sanza – CAV.Andorra – campió català amb 29’59”56.

Jordi Fernàndez Aguado, era 6è en els 10.000 m.ll. en Veterans M-40-44, amb 34’15”12.

La campiona catalana absoluta fem. va ser Montse Mas – F.C. Barcelona – amb 36’34”13.