Els infants vilanovins van lliurar la carta al Patge Makalí

23

El primer dia de l’any, els infants vilanovins van lliurar la carta al Patge Makalí i el seguici de patges i patgesses, emissaris dels Reis d’Orient. Va ser a Can Papasseit, en una matinal plena d’emoció i nervis, organitzada per l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí. La comitiva va arribar al municipi el passat 28 de desembre, dia marcat per la il·lusió i la innocència dels infants que van fer-se les primeres fotografies amb els encarregats de vetllar per la tradició màgica d’aquesta festa.

Aquest diumenge, enmig dels nervis i l’emoció que correspon a la segona gran cita amb els emissaris reials, les famílies van acudir a Can Papasseit on l’escenari de somni fa possible les esperances de les centenars de cartes que arriben a la falda del Patge Makalí i els seus col·laboradors. Desenes de patges i patgeses van obsequiar els petits, per alleugerir l’espera, amb detallets de xocolata, caramels, llapis de colors per pintar i una auca dels Reis de com es viu la tradició al nostre municipi, entre altres regals.

Paquets de Reis

Des de l’Agrupació Cultural i Recreativa recorden que dilluns, dimarts i dimecres d’aquesta setmana, es fa la recollida de paquets per la cavalcada de Reis. L’horari és de les 8 a les 10 del vespre, a Can Papasseit. El preu dels paquets és de 5€ el petit, 7€ el mitjà i 10€ el gran.

El dijous, dia 5 de gener, l’arribada de SSMM els Reis d’Orient és prevista cap a dos quarts de set de la tarda a la plaça del Mercat, on es farà la Recepció Oficial. El recorregut és el mateix que l’any passat: Sant Nicolau, Sant Lluís, Lleida, Montserrat, Santa Llúcia, carrer i Plaça Major, Migdia, Quadres, novament un tram del carrer Major i Ansem Clavé.

El Patge Makalí parlarà amb els infants per Ràdio Nova

Cal recordar també, que aquest dimecres, dia 4 de gener, el Patge Makalí serà a Ràdio Nova per parlar amb els nens i nenes en antena. El programa especial s’emetrà d’11 a 1 del migdia.