L’incendi de les Pinedes de l’Armengol va ser provocat

98

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Anoia van detenir el dia 29 d’agost un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Torre de Claramunt, com a presumpte autor d’un delicte d’Incendi.

Tot va començar el dia 15 d’agost cap a les 13:15 hores quan es va iniciar un incendi a la Urbanització de les Pinedes de l’Armengol i va cremar 2.611 m2 de vegetació posant en risc els habitants de les parcel·les més pròximes a l’incendi. La ràpida actuació dels mitjans d’extinció de Bombers va evitar que es causessin danys majors.

Arran d’una investigació iniciada pels Agents Rurals el mateix dia de l’incendi i, posteriorment junt amb els investigadors dels Mossos d’Esquadra de l’Anoia, es va poder concloure que es tractava d’un incendi intencionat.

Les gestions van finalitzar el passat 29 d’agost amb la identificació i detenció del presumpte autor per un delicte d’incendi amb risc per les persones.

El detingut, sense antecedents policials previs, va passar a disposició judicial el  30 d’agost davant el jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada el qual va decretar llibertat amb càrrecs.