Inaugurada l’ampliació de la carretera que uneix la Torre amb Capellades

93

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt va inaugurar dissabte 24 de febrer l’ampliació del tram de la carretera BV-2134 que uneix el nucli del municipi amb Capellades. Per a l’alcalde Jaume Riba, aquestes obres dignifiquen l’entrada al nucli de la Torre, a banda de facilitar-hi la mobilitat i la circulació dels vianants.

L’acte el va presidir Marc Castells, vicepresident segon i president de l’Àrea de Desenvolupament Local de la Diputació de Barcelona, que va avançar l’arribada de més obres amb el suport de l’ens provincial. Abans de la inauguració, va tenir lloc una baixada popular en patinet en què va participar força gent, seguit de la tradicional tallada de la cinta inaugural i d’un aperitiu per a tots els participants. Tot seguit l’alcalde i tot l’equip de govern es van desplaçar fins a l’Ajuntament on el diputat va signar el llibre d’honor a l’Ajuntament.

A banda d’ampliar un metre la calçada en el tram de la carretera entre el punt d’on surt del nucli i el barri Serra Burgès, també se n’ha millorat la pavimentació i se n’ha ampliat la vorera d’emergència 3,5 metres per facilitar-hi la mobilitat. També s’hi ha fet una zona de pas de serveis d’aigües pluvials i serveis tècnics d’1,5 metres d’ample, amb un tractament que permet que sigui transitable a peu o en bicicleta. A aquest tram properament s’hi incorporarà un rètol de benvinguda al municipi i 33 arbres.

Les obres d’ampliació i millora del tram de la BV-2134 han tingut un import d’adjudicació de 386.000 euros i han estat finançades parcialment per la Diputació de Barcelona.