Els igualadins JoKB van encetar l’Acampada Jove 2017

46

Feia un any que els igualadins JoKB esperaven amb ganes poder tocar a l’Acampada Jove 2017. El periple fins a aquest esperat concert va ser llarg. Primer van guanyar el concurs Pàmpol Roig, que els donava accés a participar al segon i definitiu concurs, el Música Jove, que organitza la mateixa Acampada. Va ser la primera posició aconseguida en aquest darrer concurs que els va donar el bitllet per a encetar l’Acampada Jove 2017.

Així, dijous a les 22h de la nit el grup igualadí, que poc més de dues setmanes guanyava el Certamen de Música Jove d’Igualada, va encetar l’Espai Independència de l’Acampada Jove, l’escenari gran d’aquest important festival político-musical organitzat per les JERC a Montblanc.

JoKB va oferir un concert vibrant i amb molt ritme, on es va poder veure al grup igualadí amb molta energia i ganes d’aprofitar el que és, fins al moment, el concert més important d’aquesta jove banda igualadina. El concert va comptar amb la col·laboració en una cançó del cantant del prestigiós grup català Animal. Van tocar cançons pròpies i van fer alguna versió de cançons conegudes, i també van interpretar el seu nou single, Mil Crits.

La banda anoienca va tocar en l’escenari principal de l’Acampada, on després dels igualadins, al llargs d’aquests tres dies de festival hi van tocar grups com La Pegatina, Els Amics de les Arts, Zoo o Doctor Prats. El festival es va allargar fins dissabte a la matinada, i va rebre la visita de polítics com Joan Tardà o Oriol Junqueras, que van oferir-hi xerrades.

Otger Gabarró