Els igualadins Albert Moreno i Anna Noguera, cinquens a l’Ironman 70.3 de Lanzarote

6 de setembre de 2017
El passat dissabte 2 de setembre es va disputar a Lanzarote la prova 70.3 de la franquícia Ironman (1900m nedant, 90km en bici i 21km corrent), puntuable en el circuit professional internacional.
Tres atletes del Club Atlètic Igualada Triatló, Albert Moreno, Anna Noguera i Bernat Viñals participaren en la competició.
La sortida del triatló es va donar amb la sortida del sol, i els participants completaren 1 volta en un circuit circular amb les aigües ben calmades i una temperatura ideal. El tram de ciclisme consistia en dues voltes (60km i 30km) per un circuit rodador amb el vent de protagonista principal i els núvols cobrint el cel. L’últim tram, la cursa a peu, es va desenvolupar en tres voltes de 7km per les carreteres de la localitat de La Santa.
La prova va ser guanyada per James Cunnama en homes, amb un temps total de 3h47min07seg i Anne Haug en dones amb un temps total 4h12min38seg.
Els atletes del CAI Albert Moreno (4h.00min.31seg.)  i Anna Noguera (4h.35min.39seg.), lluitaren per les primeres posicions amb molta solidesa en els tres segments, rematant la feina en el seu millor segment (atletisme) i aconseguint ambdós, un magnífic 5è lloc en la classificació general.
Per altre banda, en Bernat Viñals demostrava la seva experiència i solidesa en proves de llarga distància aconseguint una 149 poscició general i la 34a posició del seu grup d’edat (35-39) amb un temps total de 5h32min15seg.