La igualadina Lorena Llamas queda segona en l’edició femenina de la Volta Ciclista

26 de març de 2018

Lorena Llamas (Movistar), entrant en 2a posició a la línia de meta a Montjuïc. Foto: Volta a Catalunya

La ciclista igualadina del Movistar, Lorena Llamas, va signar ahir una meritòria segona plaça a la reVolta, l’edició femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que es va disputar aquest diumenge a Montjuïc.

La prova, disputada per primera vegada a la història, era un esdeveniment paral·lel a l’última etapa de la Volta Ciclista, consistia en recórrer un circuit circular de 3,8 quilòmetres durant 45 minuts i una volta completa final.

La igualadina va competir amb 118 ciclistes professionals i va oferir una lluita amb la ciclista nord-americana Lauren Stephens (Cylance ProCycling) fins al final per aconseguir la victòria. De fet, el duel es va decidir a l’esprint final. La tercera posició va ser per Sofia Rodríguez (Sopela).

Aquest és el primer gran resultat des que Llamas va fitxar per l’equip Movistar.