Igualada torna a aparèixer a la Guia Michelin gràcies al restaurant Somiatruites

506

somiatruites-guia-michelin-gastronomia-igualada-veuanoiaIgualada torna a aparèixer a la Guia Michelin i ho fa amb una menció Bib Gourmand de la mà del restaurant Somiatruites. Aquesta distinció reconeix la bona relació qualitat-preu de l’establiment.

Retall de la pàgina de la Guia Michelin on hi apareix el restaurant Somiatruites.
Retall de la pàgina de la Guia Michelin on hi apareix el restaurant Somiatruites.

Concretament, la Guia Michelin 2017 descriu el Somiatruites com un restaurant de cuina “moderna i de disseny” afegint que és un espai “realment singular, ja que la seva estètica interior combina les pells adobades i el disseny per rememorar l’extinta activitat industrial de l’edifici”. Pel que fa al tipus de cuina apunta: “ofereixen una cuina fresca i divertida, de base tradicional però posada al dia en tècniques i presentacions” i en destaca el preu del menú: 12 euros.

Amb aquesta distinció, el restaurant Somiatruites culmina un any ple d’èxits i reconeixements. El xef David Andrés, al capdavant del restaurant, s’ha proclamat per segon any consecutiu Millor Xef Jove de la Península Ibèrica i s’ha situat entre els tres Millors Xefs Joves del Món en el concurs San Pellegrino Young Chef. També ha estat entre els cinc millors xefs al concurs Millor Cuiner de l’Any del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

En fer-se pública la inclusió del Somiatruites a la Guia Michelin 2017 nombroses personalitats del sector de la gastronomia i del territori han fet arribar les seves felicitacions a l’equip del Somiatruites a través de les xarxes socials.