L’Igualada Rigat escombra el Noia i jugarà les semifinals de la Copa del Rei
L

22 de febrer de 2018

Victòria sensacional de l’Igualada Rigat ahir al vespre a Lloret de Mar, en partit de quarts de final de la Copa del Rei, que li permetrà jugar, demà dissabte a les 18.45 hores, la semifinal de la competició davant el guanyador del partit Lloret-Liceo. Els igualadins, que portaven cinc partits consecutius sense perdre, van deixar ahir al calaix el joc irregular dels darrers encontres i van fer un partit quasi perfecte davant el Noia Freixenet, derrotant-lo per un clar 0-3. ¡Durant el primer temps, va ser l’Igualada qui va portar el ritme del partit, el que va agafar per sorpresa al seu rival, potser segur de tornar a imposar-se sense problemes, com va passar fa tot just cinc dies a domicili en partit de l’OK Lliga.

Van transcórrer els minuts sense gairebé sobresalts, amb poques faltes, amb l’Igualada movent l’esfèrica lluny de la porteria de Fernández, però en una jugada de Sergi Pla, aquest va sorprendre al porter amb un potent xut des de mitja pista. El Noia Freixenet va imposar llavors una marxa més en les seves jugades d’atac, però totes elles van sucumbir en Deitg, que es va convertir en la millor garantia dels igualadins en el primer temps.

Després del descans, el partit no va canviar el guió, amb l’Igualada jugant a plaer davant el seu rival, amb constants contraatacs, una falta directa que va desaprofitar Molas, i dos gols més, un d’Oriol Vives de mitja volta a la frontal de l’àrea, i el definitiu 0-3 amb un llançament diagonal de Bars. L’Igualada, campió de la Copa en dos llunyanes edicions (1992 i 1993), s’enfrontarà en semifinals el dissabte a les 18.45 hores al guanyador del partit que disputaran aquest vespre el Lloret i el Liceo.

0 – Noia Freixenet: Fernández, Esteller, Del Amor, Llorca i Roca. També Casas, Mendes, Xaus i Aragonès.

3 – Igualada Rigat: Deitg, O. Vives (1), Pla (1), Bars (1) i Molas. També C. Vives, Mendez i Miquel. Arbitres: José Molero i Jonathan Sánchez. Gols: 0-1, min. 12: Pla. 0-2, min. 31: O. Vives. 0-3, min. 44: Bars.