Igualada obrirà 88 noves places d’aparcament gratuït

201

Igualada tindrà 88 places d’aparcament gratuït a finals d’octubre. Així ho va informar ahir el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont. Aquestes noves places estaran distribuïdes en dos aparcaments diferents, al centre i nord de la ciutat.

El primer d’aquests, en què ja s’hi ha començat a treballar aquesta setmana, estarà ciutat al c/ Comarca amb el c/ La Pobla de Claramunt i estarà a punt d’aquí a quatre setmanes. La disponibilitat d’aquest aparcament serà de 51 places. L’Ajuntament ha llogat aquest solar en desús i n’acondicionarà la superfície i la il·luminació. Jordi Pont, va recordar que reforcem l’oferta municipal d’aparcament gratuït en un punt de la ciutat que té una alta demanda, tant per la seva activitat comercial com per la proximitat del col·legi Pare Ramon Castelltort”.

L’altra zona blanca que s’obrirà pròximament és la del c/ Delícies. També serà un terreny llogat per l’Ajuntament i s’oferiran 37 places. Igual que en l’aparcament del c/ Comarca, se’n millorarà la il·luminació i la superfícies, a més de permetre una millor accessibilitat dels vianants en el tram de vorera que unirà l’aparcament amb el c/ Virtut. En aquest cas, el tinent d’alcalde explica aquest obra per “ampliar encara més l’oferta al voltant del Mercat de la Masuca i, per extensió, del centre de la ciutat”.

El cost conjunt de les obres per fer possibles aquestes dues zones blanques és d’uns 84.000 euros.