“Igualada Comerç a la teva mida”, la nova campanya publicitària del comerç igualadí

43

Just un any després de la seva primera presentació, Igualada Comerç ha actualitzat la seva marca, “Igualada Comerç a la teva mida”. La segona part de la campanya és la continuació natural de la primera sèrie de l’any passat.

Sis nous comerciants han tornat a prestar les seves cares, que es poden distingir en diferents tòtems publicitaris, repartits per tota la ciutat.

Les imatges d’aquesta nova sèrie repeteixen els colors vistosos amb objectiu de demostrar els valors de comerç i de què és positiu, alegre i divertit. Després del primer cop d’ull, visual i vistos, es pot observar l’eslògan actual de la campanya: “Igualada Comerç a la teva mida”. Per fer seva la campanya, un joc de composició fa referència als objectes fets a la mida dels personatges que hi surten, com també de clients dels seus comerços. S’ha tornat a utilitzar la tècnica de talls i combinació de diferents personatges de botigues i serveis de la ciutat amb els objectes representatius dels mateixos comerços de manera simpàtica. Un divertit joc que provoca que la gent ho capti i es fixi en les imatges.