Igualada Comerç prepara la 6a edició de l’Igualada Nit de Shopping

92

Per sisena vegada, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la nostra ciutat en la capital comercial per aquell dia. En un ambient festiu amb l’afluència de milers de persones, Igualada Nit de Shopping omplirà de contingut les plaçes i carrers de la ciutat.

Recordem que la promoció d’Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, com també en les accions i activitats promocionals de les botigues davant dels mateixos establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Cadascú dels comerços participants farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbolicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

Per l’altre banda, Igualada Comerç realitzarà una novedosa decoració ambiental de les principals zones comercials i també contribuirà a oferir activitats de dinamització i animació per centre de la ciutat.

A més a més, els visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomía i per aquesat ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç animarà els establiments de restauració que proposin una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, els menus d’Igualada Nit de Shopping. Tots aquests restaurants adherits a iniciativa tindràn un pòster identificatiu per tal que es puguin trobar més facilment. Igualada Comerç recomana consultar als pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat, qui són aquests locals per poder fer les reserves amb suficient antelació.

DESFILADA DE MODA

Una de les principals atractivitats d’aquest nova edició d’Igualada Nit de Shopping, és l’organització d’una desfilada de moda, a les 21 hores a la pl. de l’Ajuntament. L’acte Igualada Pret a Porter comptarà amb la participació de 10 establiments de diferents sectors. Es faria la presentació de les tendències de moda, imatge i complements de 2017 del comerç local associat amb Igualada Comerç. L’organització ha fet el càsting de models sel·lecionats atravès de concurs per les xarxes socials. El maqullatge i la perruqueria aniràn a càrrec d’Igualada Comerç i les botigues participants.

Mes informacions d’Igualada Nit de Shopping es podrán trobar en la página de l’entitat, www.igualadacomerç.cat , al Facebook d‘Igualada Comerç i al Twitter de l’entitat.