Humans de l’Anoia: Oriol Càlichs, cuiner, graller,diable i ratafiaire

119

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia…

La Confraria de la Vinyala, l’Associació Gastronòmica Vadefoodies signen un conveni de col·laboració amb el Gremi d’hostaleria i Turisme de l’Anoia (GHITA) per potenciar la visibilitat als restaurants dels productes de l’Anoia.

Ja estan preparant la Setmana del Cigronet de l’Alta Anoia, sense deixar d’organitzar la Fira de la Vinyala a Òdena, el Va de Mercat i el Vadefoodies (jornades gastronòmiques ja consolidades a la comarca). A part estan estudiant organitzar unes jornades gastronòmiques al voltant de la carn de poltre juntament amb la botiga de Cal Fum d’Igualada.

D’aquesta manera pretenen potenciar el Gremi d’Hostaleria, promocionar els productes elaborats a la comarca i que els restaurants de l’Anoia els treballin, i atraure turisme gastronòmic d’altres comarques.

Salut i visca la Teca!