Humans de l’Anoia: Jaume Noguera Capdevila

293

JAUME NOGUERA CAPDEVILA

Em vaig iniciar en el món de la fotografia el 1970 en una empresa de publicitat a Barcelona compaginant també treballs en el camp de les arts gràfiques mitjançant il·lustracions en diferents llibres amb col·laboració amb diferents autors.

L’any 1982 vaig obrir l’empresa JaumeNoguera fotografia a Igualada dedicada a la fotografia industrial, el retrat i el reportatge social. Posteriorment, em vaig introduir a la fotografia digital adquirint la primera impressora de fibra òptica d’Espanya i la tercera del món. Actualment l’activitat està centrada totalment en la fotografia digital i s’ha ampliat amb un departament de fotografia mural. Durant aquests anys he compaginat la meva feina amb la participació com a ponent en seminaris de fotografia professional arreu del territori i impartint cursos de fotografia tant a l’empresa com a través de viatges arreu del món.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Igualada, una ciutat reconeguda per l’excel·lència dels seus productes a través de la innovació i la qualitat.