Humans de l’Anoia: David Ramis Ballabriga

975

DAVID RAMIS BALLABRIGA

Em dic David Ramis Ballabriga i tinc 50 anys. Soc el fill mitjà de la Xurreria Duna de la Rambla d’Igualada i actualment segueixo el negoci familiar que els meus pares van portar a la Rambla a l’any 64. Amb tot, puc dir amb orgull que soc la tercera generació de xurrers per part de mare i pare!
Des de l’octubre del 2017 també soc el president del @cnigualada, club on he estat vinculat des de ben petit, passant per les seccions de natació i waterpolo.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Per una banda, i relacionat amb l’activitat comercial de la ciutat, m’agradaria que Igualada tingués un eix comercial més gran i peatonal.

Per altra banda, i relacionat amb la meva vinculació al @cnigualada, m’agradaria que el Club acabés de quedar ordenat després dels alts i baixos dels últims anys. També em faria molt content llegir algún dia que es pretén obrir unes noves instal·lacions per practicar natació i waterpolo!