La guitarra i la veu d’Enric Verdaguer seran els protagonistes divendres del Músiques de butxaca

32

Just recuperats de la ressaca del concert del passat 24 de març tornem a estar a punt i amb ganes de més. El pròxim divendres 7 d’abril, Enric Verdaguer presentarà en acústic el seu primer disc ‘Moonstruck’.

L’anhel de l’Enric Verdaguer per tocar a Músiques ve d’abans, quan encara no havia entrat de ple en el món de les discogràfiques. Per part nostra hem hagut d’esperar tot i les ganes que formés part de la programació d’altres temporades i tocats per la sort aquest concert esperat arriba ara, en aquest any especial, aquest any del 20è aniversari de música a l’Ateneu.

Gràcies a les seves cançons i al seu talent, en 2012 i amb 17 anys, Enric signa el seu primer contracte discogràfic amb Música Global, per a un disc que finalment edita Sony Music i és on brolla la càlida inspiració de les seves cançons. En aquest temps, Enric reescriu els seus temes, els re grava i centra el seu repertori en l’anglès. ‘Moonstruck’ és la carta de presentació d’un nou talent musical llest per donar-se a conèixer.

Després d’explorar el territori amb successius avançaments en forma de vídeos acústics, el 2016 l’Enric Verdaguer publica el seu àlbum de debut, una col·lecció de cançons que exploren un espai intermedi entre el folk i l’indie i que confirmen a aquest noi de casa nostra, amb 21 anys, com una de les més prometedores propostes musicals.

Els temes Moonstruck, Freaky¸ M2 i Fun han permès difondre el talent d’un cantant i compositor que té en Damien Rice, Matt Corby o James Vincent McMorrow alguns dels seus principals referents. En l’àlbum es confirma un recorregut musical molt personal guiat per la inseparable guitarra acústica de l’Enric, amb parades en el rock, en el soul i fins i tot en la bossa nova. ‘Moonstruck’ presenta a un artista sòlid malgrat la seva joventut; introspectiu de vegades i exquisit sempre, poètic, creador d’unes melodies senzilles però vigoroses i molt variat.

A Músiques de butxaca es presenta en format trio acompanyat de Carles Guilera a la guitarra elèctrica i Alan Pribizchuk al baix.

El preu de l’entrada del concert és de 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub i Amics del Teatre de l’Aurora. Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat , anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

Hora del concert: a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu

Videoclip de Fun, del nou disc: