El Grup Teatral de Capellades rep dos premis de teatre amateur

93

grup-teatre-capellades-premi-veuanoiaDiumenge passat 27 de novembre, a Santa Coloma de Queralt, Conca de Barberà, es va celebrar el lliurament de premis del II Concurs de Teatre Amateur organitzat pel grup local Naltrus Teatre.

De l’Anoia hi va participar el Grup Teatral de Capellades, que el 9 d’octubre va representar El miracle d’Anna Sullivan, obra original de William Gibson.

mireia-valles-millor-actriu-capellades-veuanoiaEl grup capelladí s’endugué el primer premi a la millor actriu principal, que va ser atorgat a Mireia Vallès i Sabater que encarnà el paper de Hellen Keller, la noia cega sorda i muda. Per altra banda el públic va atorgar el primer i únic premi a la votació popular al Grup Teatral de Capellades. Dóna la coincidència que l’any passat en el primer concurs, el públic va atorgar el mateix premi als actors de Capellades, que en aquella ocasió van presentar Cervells en la fosca.

 

Aquesta obra, el passat 25 d’octubre va ser representada al 40è Concurs Vila de Piera i el veredicte del jurat es portarà a terme el proper 14 de gener. I el 29 de gener, per concloure El miracle d’Anna Sullivan, i passar a nous projectes, a les 6 de la tarda presentaran l’obra a Capellades.

En aquests moments un centenar llarg de persones estan preparant Els Pastorets, l’Estel de Natzaret de Ramon Pàmies, que es representaran al Teatre La Lliga de Capellades els dies 25 de desembre a les 7 de la tarda i el dia 8 de gener a les 6.

Actualment tenen en cartell El mètode Grönholm de Jordi Galceran i Cervells en la fosca de Juli Manel Pou i Vilabella. A més, s’està preparant l’obra El petit príncep, que sota l’adaptació i direcció de Pep Vallès es presentarà durant l’any vinent.

Amb tota aquesta dinàmica entraran en directa a la celebració del 39è aniversari.