El grup de Hip Hop Kouzin ha estat el guanyador del primer Got Talent’s Sweet Índia de Vilanova

21

El grup igualadí de Hip Hop Kouzin ha estat el guanyador de la primera edició del Got Talent’s Sweet Índia. El grup, format per quatre joves, va competir amb altres 9 talents, que van portar a l’escenari diferents espectacles musicals, d’humor i de ball.

El festival de talents que ha organitzat Sweet Índia, ha estat tot un èxit, assegura Sílvia Bautista, que ha agraït des dels micròfons de Ràdio Nova la excel·lent acollida que ha tingut aquesta iniciativa. Més d’un centenar de persones es van desplaçar fins a la Masia del Órdago a Castellví de la Marca per participar com a públic d’aquest festival.

La gent va gaudir d’un gran espectacle en un ambient divertit i distès i a més a més van participar com a part del jurat, puntuant i valorant cada una de les 10 actuacions. Les valoracions del jurat popular i del jurat professional van ser molt repartides, explica Bautista, tot i que reconeix que l’actuació de Kouzin va sobresortir del conjunt.

El jove grup de hip hop, que era la primera vegada que participava en un concurs, va rebre el premi de 100 € entre la sorpresa d’haver guanyat i l’emoció per aquest reconeixement que, segons Bautista, els ha animat a presentar-se a altres concursos i esdeveniments. De fet, els podrem veure aquest cap de setmana perquè està previst que participin al VilaHoli, la festa dels colors que ha organitzat el Consell Jove La Xispa.

La bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa animen Sílvia Bautista a repetir la experiència. De cara l’any vinent, explica, ho vol fer amb més temps perquè es puguin presentar més vídeos al càsting i també vol fer-ne més promoció. Caldrà, però, diu somrient, buscar un nou local amb capacitat per a més gent.

El festival de talents va començar amb l’actuació del grup Lavanyatis, l’únic que practica un tipus de ball típic del sudest de l’Índia.