Gran jornada per l’artística masculina de l’Anoia CG
G

27 de febrer de 2017

El passat dissabte es va realitzar la segona jornada de gimnàstica artística del Consell escolar esportiu del Baix Llobregat, va ser la primera competició de la temporada per algunes categories i l’Anoia Club Gimnàstic va representar Igualada amb un equip a la categoria prebenjamí masculí, format per als gimnastes Bernat Munné Guitart, José Lluís Granados Cubillos, Miquel Canet Botelho i Mikel Fariñas Flores, tots competien per primera vegada i van realitzar excel·lents exercicis als aparells de terra, minitramp i trampolí.
Aquests petits atletes del club igualadí tenen entre 6 i 8 anys. A la classificació per equips van obtenir en primer lloc, a la classificació individual general, el gimnasta Mikel Fariñas va obtenir el primer lloc i el gimnasta Bernat Munné va obtenir el tercer lloc.

A la secció d’artística femenina, les gimnastes de l’Anoia CG ara es preparen per a la segona fase de la copa catalana que es realitzarà a Salt – Girona, els dies 12/03 per la categoria escolar i dia 18/03 per la categoria Promogym 2 – A i B