El govern vilanoví dialoga amb els veïns i paralitza el projecte del carrer Cervantes

43

Després de vàries setmanes de posicionaments enfrontats pel projecte d’obertura d’un vial d’entrada i sortida de Vilanova del Camí des del Camp del Rei, l’Ajuntament i els veïns afectats han arribat a un acord. L’equip de govern s’ha compromès a paralitzar el projecte el que queda de mandat, “conscients”, expliquen, “de la situació econòmica actual que impedeix a les famílies afectades fer front a les despeses d’urbanització d’aquest sector i que podrien acabar sent responsabilitat de l’Ajuntament que, ara per ara, tampoc pot assumir”.

L’alcaldessa Noemí Trucharte assegura que “la voluntat d’aquest govern era seguir el calendari i els projectes inclosos al POUM i del Pla de Mobilitat vigents” entre es quals es contemplava el desenvolupament del Pla de Millora Urbana r5 que afecta a l’illa delimitada entre Antoni Gaudí, Major i Igualada. Es tracta de la urbanització d’un vial que donaria servei al barri del Camp del Rei, en particular, i a Vilanova del Camí, en general.

“Malauradament, explica l’alcaldessa, la situació actual no permet desenvolupar el sector i des del govern estem treballant per cercar altres alternatives que millorin la mobilitat de la nostra vila”.

“Amb aquest gest”, afirma Noemí Trucharte, “el govern no fa un pas enrere, sinó que fa un pas endavant. El govern ha demostrat que és capaç de dialogar amb la ciutadania i d’escoltar-la per arribar a solucions que beneficiïn a ambdues parts. Solucions que no hem pogut consensuar amb l’oposició tot i ser un projecte que va iniciar l’antic equip de govern”.