El Govern dona llum verda als contractes d’explotació de cinc depuradores de l’Anoia

54
El Govern ha aprovat destinar 4,6 milions d’euros per garantir el funcionament, la conservació i el manteniment d’onze depuradores repartides en quatre comarques catalanes. L’Executiu de Govern ha decidit donar llum verda a dos contractes d’explotació de diversos sistemes de sanejament.
Per una banda, s’ha aprovat el contracte d’explotació de diverses depuradores de la comarca de l’Anoia (Calaf, Igualada, Sant Martí de Tous, Jorba i Sant Martí de Sesgueioles), amb un import estimat de 2,1 milions d’euros i un termini d’execució estimat d’un any.
Per l’altra, també s’ha donat llum verd al contracte d’explotació dels sistemes de sanejament d’Abrera (Baix Llobregat), Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat (Bages) i els sistemes de Viladecavalls est, Viladecavalls oest i Vacarisses (Vallès Occidental), per un import estimat de 2,5 milions i un termini d’execució estimat d’un any.
Catalunya disposa actualment de 506 depuradores en servei que garanteixen el sanejament a més del 97% de la població de Catalunya.