Els Goonies i Star Wars, protagonistes de les activitats paral·leles del III Rewind Festival

18

La 3a edició del Rewind Festival, a banda de les moltes sessions temàtiques de curtmetratges i la gala de lliurament de premis, comptarà un any més amb diverses activitats paral·leles.

El festival arrencarà divendres 17 de març a les 20 h amb la presentació del curtmetratge ‘Camises cap al cel’, que comptarà amb el seu director i casteller de la Colla Jove de Valls, amb tots els Moixiganguers d’Igualada com a convidats. El curt explica la història d’en Quim, un enxaneta que segueix les passes dels seu pare i del seu avi enfilant-se al capdamunt dels castells. La seva mare, però, no està d’acord amb aquesta afició perquè creu que el nen es pot fer mal. A continuació teniu el tràiler:

Just després, a les 22 h, hi haurà la xerrada “Generació Goonies: un viaje nostálgico a los años 80”, amb el realitzador i autor del llibre “Generación Goonies. Los años dorados de la productora Amblin” (Diábolo Ediciones) Francisco Javier Millán i amb la periodista i crítica de cinema Raquel Abad, ambdós membres del jurat d’aquesta edició del Rewind Festival.

I l’últim dia de festival hi haurà una altra activitat paral·lela, la segona edició de la Rua Star Wars Catalunya, que l’any passat va ser tot un èxit. D’11 a 12 h es farà la desfilada acompanyant tot de personatges de la popular franquícia galàctica. Un cop acabi, a les 12 h, els presents podran fotografiar-se amb Darth Vader, els storm troopers i companyia.