El Futbol Sala Piera celebra els 15 anys de vida homenatjant la seva fundadora

149
futbol-sala-piera-15-anys-veuanoia
Aquest diumenge, durant la presentació dels equips per la nova temporada.

Diumenge passat va tenir lloc la presentació de tots els equips del FS Piera que formaran part de les diferents competicions inscrites aquesta temporada.

Un a un es van anar nombrant als membres de cada equip, jugadors i entrenadors, que van desfilar davant la gran assistència de públic que hi havia al pavelló El Prat per gaudir d’un matí carregat d’il·lusió i de bon ambient.

La presentació d’enguany es va vestir de celebració ja que el club ha fet 15 anys al servei de l’esport, oferint un espai als amants del futbol sala on poder conviure i fomentar la seva pràctica.

La presidenta i fundadora, Núria Bosch, va rebre una placa commemorativa en reconeixement a tot aquest temps que porta al capdavant de la gestió del club en nom de la junta, coordinador, entrenadors i jugadors. Un homenatge en el qual s’hi va sumar l’Alcalde, Jordi Madrid, i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Piera, Maite Guzmán en nom de l’Ajuntament. Recordem que el Club va començar amb la creació d’un equip femení per poder gaudir d’aquest esport i que, al cap de 15 anys, s’ha convertit en una entitat esportiva assentada a la comarca i amb una base de futur que creix cada dia més.

Però no tot se centrava en el tema esportiu, aprofitant l’esdeveniment es va fer una crida a tota la família de l’FS Piera per col·laborar amb la XVIII Marató de la Televisió de Piera amb l’aportació d’aliments que aniran destinats a Càritas Parroquial de Piera en estreta relació amb El Banc del Aliments.

La resposta dels assistents va ser molt positiva i es va aconseguir una quantitat considerable de queviures que, des del club també, van agrair especialment.