Fotogaleria de la presentació de la 195a edició de les festes gremials dels Traginers d’Igualada

108

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest divendres, 13 de gener, l’acte d’inici les festes gremials de l’Antic Gremi de Traginers. En aquesta ocasió, la celebració dels Tres Tombs, que va arrencar el 1822 i que se celebrarà el diumenge, 22 de gener, arriba a la seva 195a edició.

En l’acte de divendres al consistori s’han lliurat les banderes als nous portadors: la Bandera Gran del Gremi a Amparo Sandiumenge i Escobedo i la Bandera Petita a Domingo Sellés i Jorba. També s’han imposat les bandes a la Pubilla d’aquesta edició, Carla Paradell i Búrria, i a les Dames d’Honor, Clàudia Búrria i Riera i Alba Gabriel i Puiggròs. La cloenda ha correspost aquest 2017 al periodista Jaume Singla i Sangrà, que ha pronunciat la tradicional conferència d’inici de les festes.

L’acte ha servit també per homenatjar el president sortint de l’entitat, Magí Molas, que ha rebut una placa commemorativa en agraïment a la seva tasca de mans de la nova presidenta del gremi, Montse Argelich.

Per veure la fotogaleria feu clic aquí.