El Fòrum Empresarial de l’Anoia reunirà centenars d’empresaris dijous a l’Ateneu

74
Una de les trobades sectorials, a Piera, que acabaran dijous amb la presentació de les conclusions.

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) enllesteix els preparatius del Fòrum Empresarial de l’Anoia que el proper dijous dia 9 de febrer se celebrarà al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Les inscripcions avancen a bon ritme i es preveu que el teatre s’omplirà del tot dijous d’empresaris i agents socials i polítics de l’Anoia per conèixer els resultats de l’ambiciós procés participatiu que s’ha fet per escoltar la realitat i les propostes del sector empresarial, un procés que la UEA va impulsar al llarg del 2016 amb el nom de Fòrum Empresarial de l’Anoia i que ha reunit més de 300 empreses d’arreu de la comarca en diferents fòrums sectorials i territorials. És tracta d’un exercici inèdit de cooperació empresarial que les empreses han valorat molt positivament i que fins i tot ja ha donat alguns resultats concrets en forma d’accions i aliances sectorials.

Document de conclusions

Tota la informació recollida en les diferents trobades s’ha aplegat en un document titulat “Empresa i progrés. Conclusions i propostes dels fòrums sectorials i territorials de l’Anoia de 2016” , que incorpora no només la vessant de diagnòstic sinó, sobretot, de propostes de futur, fet que el converteix en un ambiciós full de ruta empresarial de l’Anoia per als propers anys.

Aquest document vindria a ser un nou “pla estratègic” del territori a nivell econòmic, però, contràriament als realitzats fins l’actualitat, no ha estat tutel·lat des de cap administració pública, sinò des dels agents socioeconòmics i específicament des d’una de les patronals comarcals, la més important en nombre d’associats.

El Conseller Jordi Baiget i el periodista Antoni Bassas, presents a l’acte

El Fòrum Empresarial de l’Anoia se celebrarà el dia 9 de febrer a les 18:30h amb la presència de molts dels empresaris que han participat ens els fòrums, agents polítics i socials de la comarca i diverses autoritats, com el conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget i el vicepresident de la Diputació de Barcelona Marc Castells, a més del president de la UEA Blai Paco. El Fòrum serà presentat pel periodista igualadí Joan Maria Morros, cap d’informatius de Rac1, i comptarà amb la intervenció del periodista Antoni Bassas, que aportarà el seu punt de vista de la vessant empresarial de l’Anoia.

L’acte, organitzat per la UEA, és obert a tothom però es demana inscripció prèvia a la pàgina web uea.cat.