FirAnoia es consolida i deixa enrere tres dies d’activitat al centre d’Igualada

81

FirAnoia ha tornat a omplir els carrers del centre d’Igualada de molta activitat i de molta gent, des d’aquest divendres i fins diumenge.

Divendres a la tarda es va inaugurar oficialment la Fira, amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech i la directora General de Comerç. Generalitat de Catalunya, Montserrat Vilalta, entre d’altres.

Malgrat la pluja fina que va caure en diversos moments del cap de setmana, tota la fira es va desenvolupar amb total normalitat. A la plaça de Cal Font els cotxes amb grans descomptes especial eren els protagonistes, i al passeig Verdaguer s’hi concentrava la major activitat, des de la cantonada amb el carrer Santa Caterina fins al carrer Lleida.

Coïncidint amb la fira es va fer la Nit de Shopping, on les botigues del centre d’Igualada obrien fins tard i oferien diversos descomptes. Les dues iniciatives van portar molta gent als carrers, que tenien una gran oferta comercial.

També es va celebrar per 2n cop, dins el marc de la Nit de Shopping, la Desfilada a la plaça de l’Ajuntament on s’hi van poder veure peces de botigues de la ciutat.