El Finques Argent Handbol Igualada perd el liderat a Valldoreix

12 de febrer de 2018

El Finques Argent Handbol Igualada ha jugat aquest diumenge contra el Club Handbol Valldoreix un partit important en el qual es jugava el lideratge a la classificació.

L’equip igualadí ha hagut de jugar aquest partit amb baixes importants, per el que es preveia un encontre molt complicat al no comptar l’equip amb tots els seus efectius i essent el Valldoreix un equip difícil, que ho demostra cada jornada, ocupant al 4t lloc a la classificació.

Només en l’inici del partit el Valldoreix s’ha posat per davant en el marcador per 3 gols a 0 i la resta de la primera part l’Igualada ha anat sempre a remolc no superant mai al Valldoreix, al final d’aquesta primera part el resultat era de 13 gols a 9, es preveia ja una segona part complicada, però els ànims dels igualadins eren forts.

Ala segona part, tot i que l’Igualada s’ha apropat en el marcador al Valldoreix, no ha pogut superar el millor joc que ha desplegat l’equip vallesà, amb una defensa molt forta que l’Handbol Igualada no ha pogut superar.

El resultat final de 22 a 18 reflexa realment el partit.

Un Igualada que ha lluitat però no ha pogut, la manca de diversos jugadors possiblement ha estat el motiu.

Tot i això l’Igualada manté el segon lloc a la lliga i solament a 1 punt del líder, el SA Súria que aquest diumenge ha guanyat el seu partit. Les esperances de pujar a primera encara hi són perquè l’equip té la convicció de què poden aconseguir-ho.

Entrenats per Pol Cantero, van jugar:

Porters: Carles Serra (3 aturades), Eric Plaza (16 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa (3), David Cubí (1), Esteban Lezama (3), Adrià Suero (4), Josep Lluis Àlvarez (1), Rubén Àlvarez (1), Manel Muñoz, Marc Vilches (3), Roger Calzada(2).

Pròxim partit a Igualada , es juga el dissabte 17 de febrer a les 16:00 a Les Comes, contra el Handbol Poblenou B. cinquè a la lliga.