FineArt Igualada renova la seva imatge en la cinquena edició

53

FineArt Igualada, que tindrà lloc del 24 de febrer al 19 de març, ja té imatge per a la seva cinquena edició. El festival -organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada-, consolidat com un dels referents dels circuits fotogràfics arreu de l’Estat, ha volgut renovar la seva imatge amb la campanya gràfica d’enguany, on s’ha actualitzat també el logotip. Una imatge que captura l’essència de FineArt, donant-li una serenitat i plenitud com les que aporten les fotografies en mirar-les; temps d’espera i reflexió.

La nova línia estètica ha estat presentada aquest dimecres: una imatge renovada i moderna, basada en els temps i les premisses actuals. En la presentació han intervingut el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Pere Camps, l’organitzador del festival, Ramon Muntané, i els dissenyadors de la imatge d’aquesta edició de FineArt Igualada, Joan Carles Colàs i Laura Triviño, de NYTT design & communication studio. NYTT és un estudi de disseny i comunicació d’Igualada amb gran reconeixement, amb campanyes com les que realitzen per la marca de sabates Munich.

En paraules de Pere Camps, aquesta edició de FineArt “vol continuar sent un punt d’atracció, un mirall que enlluerni el món sencer i mostri la riquesa cultural de la ciutat dins del món de la fotografia”. Després de l’excel·lent acollida de la passada edició, superant en un 35% els 27.000 visitants de l’any 2015, es  pretén si més no igualar les xifres i, sobretot, gaudir de la fotografia i dels espais efímers arreu de la ciutat.

En aquesta edició, es continuarà amb els vint-i-un dies d’exposició per poder contemplar els cinquanta-un expositors que hi haurà escampats en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Gervasio Sánchez, Javier Corso, Pedro Madueño i Mauricio Ramos, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.