Finalitza amb èxit la primera tecnificació femenina d’estiu del Club Handbol Igualada

10

Després de la bona acollida del campus i la gran resposta de la gent, el club va apostar per una tecnificació femenina, orientada a infantils, cadets i juvenils, de gran qualitat i per donar una gran empenta a les noies i al nivell d’entrenament durant una setmana.

Per això es va poder comptar amb la nostra col·laboradora i amiga Maria Cadens, Técnica de la Federació Catalana d’Handbol , llicenciada en INEF i exjugadora de Liga Loterias, conjuntament amb el nostre jugador i entrenador Roger Calzada.

Molt contents per les 22 inscripcions, i sobretot per la presència de noies de Vilanova del Camí, Sant Pere de Ribes, Esparraguera i Igualada,molt agraïts per la seva confiança. L’objectiu ha estat fer una tecnificació a l’alçada del club, i que les noies gaudissin de mètodes d’entrenament diferents i exercicis de qualitat, que el club vol definir com a línia de treball en totes les categories.

Durant tota la setmana s’han treballat aspectes físics, atac i defensa, llançament en vàries posicions, tècnica individual, porteria i el més important, han estat molt propers a les noies, corregint i ajudant-les a millorar en tot moment.

Agrair a tothom el treball fet per poder fer aquesta tecnificació i si és possible en la aturada nadalenca intentarem fer una altra proposta, intentar obrir-ho a la branca masculina.

Daniel Leon