Festival anotador del Monbus CB Igualada i victòria de 30 punts
F

5 de febrer de 2020

El Monbus CB Igualada venia de cedir en els instants finals del darrer partit a casa del Quart la passada setmana, cedint així la tercera derrota de la temporada. Aquesta setmana tocava rebre a Les Comes el Patria Hispana Seguros Almozara.

El partit començava amb un gran ritme anotador per part dels dos equips, l’Igualada amb un joc molt complet i els visitants des de la línia de 3 portaven el marcador al final del 1r quart al 25 a 22. En el segon període els blau i grocs aconseguirien frenar el tir visitant i deixar-los en només 11 punts per a un 51 a 33 a la mitja part.

La segona meitat, amb el partit trencat, la intensitat per part dels dos conjunts va
baixar, i sense grans defenses, els atacs amb un gran encert, s’imposaven. 28 a 20 al tercer quart i 23 a 20 en l’últim situaven el definitiu 102 a 73 en el marcador.

Nova victòria per als igualadins que després de 17 jornades aconsegueixen un balanç de 14 victòries i 3 derrotes per mantenir la segona plaça en la classificació. La setmana vinent és jornada de descans, i la pròxima el Monbus CB Igualada visitarà la pista del Maristes Ademar