La Festa de Passos del Cau s’ajorna en motiu de la celebració del referèndum

49
El Consell de Caps ha decidit ajornar la celebració de la Festa de Passos fins el pròxim cap de setmana en motiu de la coïncidència amb la celebració del referèndum del proper 1 d’octubre. D’aquesta manera, el Cau d’Igualada també es veu afectat per aquesta decisió.
En l’última reunió del Consell de Caps es va decidir prendre aquesta decisió per tal de defensar el dret a la llibertat. Des del Cau asseguren que “no eduquem segons una ideologia política, i per tant el motiu del canvi no és fer campanya pel sí o pel no.
El motiu és molt més profund i molt més essencial: defensar el dret a la llibertat. L’Escoltisme és un moviment que educa per la pau, i que predica amb els valors lligats a la llibertat d’expressió, a la llibertat de pensament i al dret a exercir aquesta llibertat”.
En aquest enllaç us deixem el posicionament pel que fa al referèndum que Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ha publicat a la seva pàgina web: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23113/a-favor-de-la-democracia-i-de-la-llibertat-dexpressio