Festa Major d’Igualada: Totes les activitats pels més petits de la casa

204

Consulta totes les activitat que proposa la Festa Major d’Igualada per a tots els nens i nenes de la ciutat:

Dilluns 21

17:30 h. EL PETIT TABALER. Taller de percussió infantil a càrrec de Protons.                   Ho organitza: La Coll@nada i Protons.                                                                             A la plaça de Cal Font

18:30 h. TABALADA, a càrrec de diferents colles de percussió de la ciutat.
Ho organitza: La Coll@nada.
Recorregut: pl. de Cal Font, c/ de SantMagí, rambla de Sant Isidre, c/ Custiol i pl.de Pius XII
Dimarts 22
12.30 h. VERMUT FAMILIAR AMBESPECTACLE INFANTIL
Ho organitza: La Coll@nada en col·laboració amb La Kaserna i el programa Impulsa.
A l’espai Territori Festiu – Pati Vila
17 h. JOCS BÈSTIES i CURSA DELA SÍNDRIA. Apilament de caixes, curses de sacs, denadons i la cursa de la síndria (inscripcions a jocsbesties.blogspot.com)
Ho organitza: Assoc. Juvenil La Coll@nada.
Al carrer del Rec
19 h. TABALADA MENUDA. Tots els nens i nenes hi poden participar amb un tabal (en companyia d’una persona adulta).
Coordinat pels GRALLERS D’IGUALADA
Recorregut: c/ Dr. Joan Mercader, pl. de la Creu, c/ de Garcia Fossas, rambla de Sant Isidre, c/ Custiol, pl. Pius XII, c/ de Santa Maria i pl. de l’Ajuntament
21 h. CINEMA SOTA ELS ESTELSAL PARC CENTRAL. CANTA! (Animació) 110’ (en català). Dirigida per Garth Jennings (EUA, 2016)Buster Moon és un elegant coala que dirigeix un teatre que ha conegut temps millors. Per salvar-lo de la ruïna organitza elconcurs de cant més gran del món.Podeu seure a la gespa, portar cadires i/ofer picknic i gaudir d’una pel·lícula ambtota la família.
Al Parc Central
Dimecres 23
11.30 h. TALLER INFANTIL: JUGUEM AMB LES IL·LUSIONS ÒPTIQUES. A càrrec de Drac Màgic Descobrireu el secret de les imatges enmoviment tot jugant amb els mateixos aparells amb què els nens i nenes es divertien abans de la invenció del cinema. Adreçat a infants de 6 a 10 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
A la Biblioteca Central d’Igualada
17 h. NO EM TOQUIS ELS OUS (mainada!)
Ho organitza: Assoc. Juvenil La Coll@nada.
A l’espai Territori Festiu – Pati Vila
Dijous 24
11.30 h. CONTES DE FESTA MAJOR: “Les princeses també es tiren pets”, a càrrec de Clara Gavaldà. Per anens i nenes a partir de 4 anys. Aforament limitat.
A la Biblioteca Central d’Igualada
Divendres 25
11.30 h. CONTES DE FESTA MAJOR: “Les princeses també es tiren pets”, a càrrec de Clara Gavaldà. Per anens i nenes a partir de 4 anys. Aforament limitat.
A la Biblioteca Central d’Igualada
Dissabte 26
11.30 h. QUE FACIN EL DINAR, TUA JUGAR! Inflables i tallers per a la canalla. Ho organitza:  La Coll@nada en col·laboració amb La Kaserna i el programa Impulsa.
A la rambla de Sant Isidre
Diumenge 27
18 h. GISELA Y EL LLIBRO MÁGICOprotagonitzat per la cantant Gisela. Musical ple de fantasia, amb les cançons més emblemàtiques de les pel·lícules Disney: La Bella y Bestia, El Rey León, LaSirenita, Peter Pan, Mary Poppins, Aladdín,Hércules, Frozen…
Al Teatre Municipal l’Ateneu.
Venda d’entrades: Al Punt de Difusió del c/ Garcia Fossas del 21 al 26 d’agost, als horarishabituals, i el mateix dia 27, una hora abans, a la taquilla del Teatre.
Preu: 15 €
23 h. ESPAI XARXA: POP PER XICS. Cinc músics, caracteritzats dels líders de les millors bandes de pop, són els encarregats de transformar i interpretar, deforma divertida i pedagògica, les cançons més emblemàtiques de la música pop. Un espectacle musical per a tota la família modern i actual.
Al c/ de Sant Jordi
 –
Dilluns 28
12 h. LA TRESCA I LA VERDESCA presenta HISTÒRIES D’AIGUA
Ho coordina la Xarxa d’Igualada.
A la plaça de l’Ajuntament

19 h CERCAVILA MENUDA i actuacions dels diferents grups en arribar a la plaça de l‘Ajuntament. Amb la participació de les entitats: Petits Mal-Llamp; Petits Diables amb el drac Bufarot i el drac Xerric; Drac Mal Llamp; capgrossos del Bisbalet Carme i Caterina; els Nanos d’Igualada amb els grallers de Dessota i els gegantons Pia i Tomeu amb els seuspares Conxita i Tonet; Capgrossos i l’Àligade l’Escola de l’Ateneu Igualadí; la mainada de l’Agrupació Folklòrica amb el Ballde Cercolets d’Igualada, acompanyats dels grallers Gallarda d’Igualada; infantils de Bitrac Dansa amb el Ball de Corrandes, acompanyats dels Grallers de Santa Madrona; i la canalla dels Moixiganguers d’Igualada. Darrere la cercavila es pot afegir tothom que disposi d’un element festiu adient per a una cercavila de Festa Major. Presentacions a càrrec del Salero i la Salereta de la ciutat. Recorregut: pl. Cal Font, c. de l’Aurora, c. St. Magí, rbla. de St. Isidre, c. Custiol, pl. de Pius XII, c. Sta. Maria i pl. de l’Ajuntament. Acte amb foc.