La falta d’encert condemna el CF Igualada a l’empat a les Garrigues
L

18 de setembre de 2017

Els blaus van dominar el partit de manera exagerada durant tot el partit. No obstant, la falta d’encert condemna, de nou, els jugadors de Dani Gimeno.

Durant els primers minuts, ja es va veure quina seria la tendència del matx. Els locals replegats a camp propi i els visitants portant el ritme del joc. Tot i ser, un esquema semblant als dos primers partits, els igualadins van donar mostres de millora. El joc blau era molt ràpid i les ocasions se succeïen, però els lleidatans resistien com podien. Finalment, al minut 20, Baraldés, després d’un rebuig del porter, va fer el primer gol blau de la temporada, avançant l’Igualada al marcador. El domini era aclaparador, els locals no s’aproximàven a l’area de Lledó. Haguessin pogut incrementar distàncies, però es va arribar al descans amb el 0-1.

A la represa, el partit seguia igual, però en una sacada lateral, el davanter local aconseguia empatar el matx. Va ser l’única jugada de perill a la porteria blava, i el resultat era d’empat. Un cop dur per com s’estava portant a terme el partit. Tot i això, els blaus es van aixecar i van seguir atacant. Seguien arribant ocasions, però el porter i algun jugador de camp sobre la mateixa línia de gol, van fer que el resultat no es mogués més.

Els blaus s’emporten un punt agredolç, donada la gran millora de l’equip. Diumenge vinent, es torna a jugar a Les Comes, davant la Rapitenca.

Alineació: Lledó; Bernat, Juan, Baraldés, Aleix; Thomas, Edgar, Güell (Eloi 75′), Eric (Juanjo 85′), Morillas (Martí 70′); Doblas.