‘Fairfly’, una comèdia imperdible aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

35

El Teatre de l’Aurora acull aquest cap de setmana una comèdia imprescindible que s’ha erigit com un dels muntatges d’èxit de la temporada. Es tracta de Fairfly de la companyia La Calòrica, un muntatge que li ha valgut dos Premis Butaca pel millor espectacle de petit format i pel millor text teatral que signa el dramaturg Joan Yago.

A Fairfly quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa d’alimentació infantil on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea, òbviament, és lluitar per defensar els seus llocs de feina. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella idea revolucionària  que van tenir uns anys enrere?

La Calòrica torna al Teatre de l’Aurora i ho fa posant, de nou, la situació laboral al centre de l’escenari, com ja va fer amb Sobre el fenomen de les feines de merda. Fairfly aborda el fenomen de l’emprenedoria i la bombolla que l’envolta: la moda diu que ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit. Segur?

Segons Agustí Coll, membre la Comissió de Programació del Teatre de l’Aurora, aquesta és una comèdia imprescindible i assegura que aquelles persones que van al teatre tres cops l’any, han de triar aquest espectacle i no poden faltar a la cita del Teatre de l’Aurora d’aquest cap de setmana. 

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Fairfly, tindran lloc divendres 26 i dissabte 27 de gener a les 21 h. i diumenge 28 de gener a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.