Èxit en la 21a edició del torneig d’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

83

El passat dissabte 22 de juny el Club Handbol Igualada organitzava el 21è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada com a clausura dels actes dels 20 anys d’Handbol Sorra a Igualada, fita a la qual es va arribar en l’edició passada. Per aquest motiu, i volent retrobar l’esperit dels primers anys, l’organització es va centrar en la participació d’equips sortits del CH Igualada i dels clubs d’handbol més pròxims que sempre han participat al torneig.

El torneig es va celebrar en el Parc de Valldaura d’Igualada amb una participació al voltant de 30 equips, que distribuïts en 10 categories van disputar 80 partits completant 12 hores ininterrumpudes d’handbol a la sorra.

L’assolellada jornada va oferir un partits molt animats. Va ser un dia d’handbol espectacle, els jugadors i jugadores mostraren un joc espectacular amb continuats “flys” i girs de fantasia. En un ambient de festa, un públic jove en la seva majoria, va gaudir animant els seus preferits.

També es van disputar els partits de la categoria Special, destinats a equips de nois i noies amb discapacitat intel·lectual. Pitufos Special A SAI CHI, Pitufos Special B SAI CHI i Cerdanyola van ser els tres equips participants que mostraren una gran preparació amb el que suposa d’esforç i superació.

La jornada esportiva finalitzà amb l’entrega de premis als equips guanyadors, amb la presència del Delegat de la Federació Catalana d’Handbol a la Catalunya Central, Joan Alcoberro. Posteriorment, el Sopar de Fi de Temporada a la Sorra va ser l’acte social i de convivència, amb el qual el CH Igualada va tancar la temporada 2018/2019.