Els establiments igualadins repartiran bosses de roba fetes a la ciutat

128

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI, continua amb les accions per dinamitzar el comerç de botigues i outlets d’Igualada. Amb la col·laboració d’Àuria Fundació i Fitex i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, han elaborat bosses de roba de la marca Igualada Moda per repartir en els establiments igualadins durant les festes de Nadal.

Aquestes bosses d’edició limitada que es repartiran de forma gratuïta en alguns establiments i botigues de fàbrica de la ciutat, són de procedència cent per cent igualadina, tant en la confecció com en l’estampat, i han estat elaborades per persones amb diversitat funcional de les àrees de formació professional d’Àuria Grup, una acció de responsabilitat social que ha donat feina al col·lectiu de joves persones amb discapacitat que es formen en el Servei de Formació Laboral.

Continuant amb les accions per promocionar el comerç de les botigues de fàbrica d’Igualada, es reedita la guia Igualada Moda, que ja arriba a la novena edició. En aquest cas s’editaran un total de 2.500 exemplars d’aquesta guia que posa sobre el mapa els principals outlets i botigues de fàbrica de la ciutat. A aquestes accions, s’hi sumen altres iniciatives com les Jornades de moda i imatge, que van tenir lloc el passat 11 de novembre, la realització d’un vídeo promocional d’Igualada Moda o la campanya de senyalització informativa a l’avinguda Balmes amb el mapa de les botigues.

Igualada Moda

IGUALADA MODA és una iniciativa de l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, que engloba els establiments de la nostra ciutat i de la comarca de l’Anoia, on es comercialitzen principalment articles tèxtils fabricats a l’Anoia o a la resta de Catalunya.

La missió de l’Agrupació Tèxtil FAGEPI és la de transformar el clúster tèxtil de la comarca de l’Anoia, fins ara centrat en una visió tradicional i de fabricació, per convertir-lo en un clúster que s’identifiqui amb la innovació, el disseny i la creativitat, però sense renunciar a l’experiència i el know how acumulats.