Esquerra qüestiona la gestió del govern municipal de Cabrera d’Anoia

121
Salus Monteagudo (PSC).

Des d’Units per Cabrera – ERC AM es posa en dubte la gestió econòmica del govern de Cabrera d’Anoia, encapçalada pel seu alcalde, Salustiano Monteagudo. El punt d’inflexió va ser el tancament econòmic del 2015 amb un dèficit de 431.000€, el que ha comportat “que l’ajuntament estigui sota un pla de viabilitat per solucionar aquest deute i que fa perillar les inversions promeses per l’alcalde, dels propers cinc anys”.

ERC recorda “que veníem d’un superàvit de 114.000€ amb el govern d’Units per Cabrera – ERC i CIU, i que l’actual situació econòmica de les arques municipals està minvant els recursos en les àrees de Serveis Socials i atenció a les persones”.

Trencament amb FULTON

Segons ERC, un altre punt qüestionable de la política del govern és el trencament de contracte amb l’empresa FULTON; un contracte que es troba sota la supervisió de l’Institut Català d’Energia, i que es va iniciar amb el govern d’ERC i CIU per a aconseguir un estalvi i una millora en l’enllumenat del municipi.

En aquest sentit, “l’ajuntament ha deixat de pagar a l’empresa en qüestió i aquesta reclama al municipi un deute 1.000.000€. I no és l’únic deute reclamat al govern, ja que també s’han deixat d’atendre pagaments a la Diputació per valor de 200.000€”, asseguren els republicans.

Així, des d’Units per Cabrera – ERC AM creuen que la política econòmica seguida pel govern de Cabrera no és encertada i mostra la seva preocupació pels pagaments pendents d’efectuar, a més de veure el minvament de recursos per a les polítiques socials i d’atenció a les persones.

Des de l’oposició, però, asseguren que seguiran treballant per als veïns de Cabrera i per fiscalitzar les accions de govern.