Esquerra presenta el conjunt de la seva llista “preparada per governar”

330

Enric Conill ha fet pública la candidatura d’ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La meitat dels integrants de la llista electoral són independents i compta amb el mateix nombre d’homes i de dones. L’alcaldable per ERC ha destacat que “presentem aquesta candidatura, plena de professionals i gent molt competent, preparada per governar Igualada i per fer possible un salt endavant com a ciutat”. Conill destaca que l’equip “està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant i modern per a la ciutat” i destaca “l’enorme transversalitat de la candidatura, amb persones molt diferents i provinents de diferents àmbits, però tots conjurats per fer una Igualada millor”.

Com ja va anunciar ERC fa unes setmanes, l’històric dirigent del PSC Antoni Dalmau tanca la llista dels republicans. A les posicions finals també s’hi situen diversos exregidors d’ERC i l’actual regidora i candidata número 3 a les properes eleccions al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

En els cinc primers llocs, acompanyant Enric Conill, hi haurà Montse Argelich, David Prat, Iolanda Gandia i Joan Valentí. També hi seran fins el número 15 de la llista, Cristina Navarro, Perejaume Ferrer, Gabriela Lylia Basurto, Roger Roca, Núria Ramon, Àngel Asensi, Laura Farreras, Joan Teixidó, Mònica Morros i Josep Maria Colomé