Esquerra assegura que “explorarem totes les opcions per tal de fer una Igualada millor”

214

Tres dies després de les eleccions municipals, els grups municipals igualadins comencen a fer les seves valoracions. Des d’Esquerra Republicana consideren que “descriptivament veiem com els ciutadans i ciutadanes han votat majoritàriament opcions alternatives al fins ara govern d’Igualada, concretament el 61% dels votants de la ciutat” i destaquen que “les opcions progressistes d’aquesta ciutat han obtingut prop de 10.000 vots i 11 regidors, 2.500 vots i 2 regidors més del que ha obtingut el govern municipal d’Igualada”. Davant d’aquest nou escenari els republicans asseguren que “parlarem amb tothom, sense apriorismes i explorant totes les opcions per tal de fer una Igualada molt millor i millorar la vida als ciutadans i ciutadanes d’Igualada i amb l’objectiu de buscar la millor manera d’implementar les propostes que hem anat plantejant”.

Diumenge els republicans van celebrar els bons resultats obtinguts a Igualada. Esquerra ha crescut 2 regidors, 1728 vots i un 7% respecte fa 4 anys assolint el millor resultat a Igualada i sent la candidatura municipal que ha crescut més de la ciutat. En aquest sentit l’alcaldable Enric Conill assenyala que “estem molt contents de la feina feta i de la confiança que els igualadins i igualadines han dipositat en nosaltres com a 2 partit de l’ajuntament amb força i ben posicionats” i assegura que “Igualada ha decidit que no hi hagi majories absolutes i que per tant es faci política a la ciutat. Ara és l’hora de la política i fer-ho amb responsabilitat i sempre amb l’objectiu de millorar la vida dels igualadins”.

Junts per Igualada, convençuts Marc Castells seguirà sent l’alcalde
L’alcalde en funcions d’Igualada agraeix el gran suport rebut a les urnes i assegura que “l’obra de govern feta fins ara i el projecte que hem proposat per als propers anys han estat molt ben valorats per la ciutadania, que ens ha donat el seu suport de forma clara i diàfana”. Ha agraït també “la feina de totes les persones que s’han implicat de manera molt important per fer arribar a tothom el nostre missatge durant la campanya electoral”.

Amb aquests resultats, Castells assegura que “Junts per Igualada ha de governar els propers anys i ho volem fer, com fins ara, cercant els consensos necessaris, de manera oberta i propera a les persones, apostant pel creixement de la ciutat i per la seva consolidació com una capital referent, una ciutat universitària, dinàmica, oberta a la natura i que garanteix el benestar de tothom”.

Marc Castells, que opta a ser escollit novament alcalde per als propers quatre anys en el ple de constitució del proper 15 de juny, també trasllada l’enhorabona a les altres candidatures que han obtingut representació i es mostra convençut que “tots sabrem treballar amb respecte a la institució i estima per la nostra ciutat, amb l’objectiu de garantir la governabilitat per seguir fent d’Igualada una ciutat millor per a tothom”.