ERC Igualada aposta per Enric Conill com a precandidat a les properes eleccions municipals

259

L’actual regidor d’ERC Igualada, Enric Conill, va ser escollit ahir com a precandidat a encapçalar la llista del partit republicà de cara a les eleccions municipals del maig de l’any que ve.

Conill va ser proposat en la reunió de l’executiva d’ERC Igualada, després que Josep Maria Palau, actual cap de files de la formació igualadina, renunciés a anar a les llistes. Palau argumentava la seva decisió dient que “actualment se’m fa difícil de poder compaginar la dedicació professional al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la
Generalitat amb el lideratge del projecte municipal d’ERC a Igualada, per la important dedicació i la necessitat d’estar més hores a Igualada que això requereix.” L’encara regidor d’Igualada, també va voler destacar el salt endavant que ERC va fer en les útlimes eleccions municipals, passant de 1.437 vots del 2011 als 2.489 del 2015.

Josep Maria Palau també explicava els motius per escollir Enric Conill com a precandidat, “ara és l’hora d’aspirar a fer un nou salt endavant, amb un perfil més jove, preparat i solvent per a liderar un projecte progressista per a Igualada”.

Per la seva banda, el futur cap de llista d’ERC a la capital de l’Anoia, assegurava que “el repte és gran però es veu preparat i il·lusionat” per crear un projecte “que transformi Igualada i faci el pas endavant que necessiten els ciutadans”, al mateix temps que es mostrava prudent amb la seva designació, “la decisió s’ha de prendre en assemblea i, per tant, la meva elecció queda supeditada a la celebració i decisió de l’assemblea”.