ERC i la CUP tornen a pactar a Capellades, però ara amb l’alcaldia pels republicans

146

ERC i la CUP reeditaran el seu pacte a Capellades, però amb l’intercanvi d’alcaldia, que fins ara era dels cupaires i que ara passarà a mans dels republicans. Esquerra va aconseguir 5 regidors en les passades eleccions municipals, que sumats als 3 de la CUP donaran una majoria àmplia de govern per afrontar els propers 4 anys.

Els dos partits, després de les negociacions d’aquestes dues darreres setmanes, han tancat un pacte de govern amb l’alcaldia per al cap de llista d’ERC, Salvador Vives. En el repartiment de regidories s’ha tingut en compte el treball iniciat en l’anterior legislatura. En aquest sentit, per a poder donar continuïtat als projectes, VdC-CUP mantindria regidories que ja van ser de la seva responsabilitat durant aquesta darrera legislatura més la de Transparència, que ara realitzaran entre els 3 regidors d’aquesta formació. Tota la resta les assumiran els 4 regidors i l’alcalde d’ERC. En aquest sentit, doncs, es vol donar continuïtat als projectes ja iniciats per totes dues formacions i engegar noves accions que de ben segur faran de Capellades una vila amb mirada de futur.

Per altra banda, les dues formacions han buscat tots aquells punts comuns de programa electoral i, envers a aquests, s’han establert línies de treball per a aconseguir una millora en tots els àmbits. Entre aquestes es destaquen acords en matèria d’espai públic, promoció turística, habitatge, educació, esports, economia, joventut, acció social i participació ciutadana.