ERC d’Igualada critica que el govern municipal “es gasta més diners en autobombo que en habitatge”

162

Crítiques d’Esquerra d’Igualada al govern municipal per haver gastat més de 35.000 euros en la inauguració del Parc Central. Els republicans contraposen aquesta despesa, d’un esdeveniment que només va durar 3 nores, a la de polítiques d’habitatge, a la qual diuen que només s’han gastat 25.000 euros.

El grup encapçalat per Josep Maria Palau, reitera que “el govern no ha creat ni fomentat ni un sol habitatge de lloguer social en aquesta legislatura” i que “l’ajuntament només
disposa de 35 pisos de lloguer social, un 0.21% del total d’habitatges de la ciutat”. Els repúblicans consideren “inconcebible gastar-se més diners en autobombo i en campanyes de màrqueting per promocionar-se que no pas en polítiques d’habitatge”.

Des d’Esquerra es reclama al govern de Marc Castells polítiques actives d’habitatge, “com el cas de Sabadell, Badalona, Manresa, Terrassa i Salt, exemples de municipis amb compromís del dret a l’habitatge”.

Finalment, des del grup municipal republicà, “lamenten profundament que l’esforç dels ciutadans es destini a campanyes d’autopromoció del govern enlloc de resoldre els problemes dels ciutadans”.